Detta är ett fiffigt sätt att använda överbliven potatis på. Kombinera den med skinka, ost och broccoli för en smakrik ensamrätt.
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 grader. Häll margarinet i en fettsnål stekgryta och ställ åt sidan.
- Ansa, skölj och skär salladslöken i ringar. Tärna den kokta potatisen samt skinkan. Förväll broccolibuketterna.
- Blanda 75 g av osten med kesella, mjölk, gräddfil, salladslök, parmesan och svartpeppar. Blanda ordentligt.
- Tillsätt potatis, broccoli och skinktärningar till ostblandningen. Blanda noggrant. Skeda upp potatisblandningen i stekgrytan och jämna till ytan. Strö över resten av osten.
- Täck grytan ordentligt med folie. Baka i ugnen ca 20 minuter. Ta av folien, grädda den gyllenbrun och tills allt är genomvarmt, ytterligare ca 10 minuter. Servera genast.
Publicerat den
12 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar