Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och sparrissallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Goda sommarsmaker...färskpotatis och grön sparris. Finns inte den färska sparrisen går det förstås även bra med fryst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna av och svalna.
  2. Bryt av den nedersta delen på sparrisen, den behöver inte skalas, och koka den mjuk i lättsaltat vatten 8–10 min. Spola hastigt av sparrisen med kallt vatten och låt rinna av.
  3. Skär potatisen och sparrisen i bitar. Blanda potatis, sparris, rucola och skivad vitlök i en salladsskål.
  4. Blanda ihop gräslöksvinägretten och häll den över salladen.
  5. Dekorera med gräslöksblommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.