Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och squashgratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Serveras till Helstekt fläskfilé med örtsmör, se separat recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skalade potatisar och oskalad squash i tunna skivor. Finstrimla purjolöken. Varva allt med kryddor mellan varven i lätt smörad form så att potatis och squash blandas väl. Häll på gärdde. Klicka på matfettet. Gratinera ca 20 minuter i 175 grader varm ugn.
  2. Ta ut formen och strö på ost. Gratinera ytterligare ca 30 minuter tills potatisskivorna känns mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.