Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och svamp i rödvin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten smakar bäst med en nöt eller viltstek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en tjockbottnad stekpanna och lägg i potatishalvorna. Fräs på svag värme i 5 minuter under omrörning. Tillsätt rödvin, köttbuljong och schalottenlök. Krydda med salt och peppar och låt småkoka i 30 minuter.
  2. Rör ner svamp och salvia och sjud i 5 minuter. Lägg upp potatis och svamp på ett varmt uppläggningsfat och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.