Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och svampgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva rå potatis i tunna skivor. Skär svampen i skivor. Varva dem i en smord form ugnssäker form. Sätt ugnen på 175° C. Häll citronsaft och olivolja över gratängen. Strö över salt och peppar. Lägg riven ost i en skål och blanda med finhackad persilja. Skär brödet i små tärningar och blanda ner det. Fördela blandningen över gratängen. Gratinera i ugn ca 45 minuter eller tills potatisen känns mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.