Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och svartkålsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig gratäng med svartkål blir ett gott tillbehör till något proteinrikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva potatis och lök tunt. Strimla svartkålen. Varva potatis, lök, svartkål, riven pepparrot, salt och peppar i en ugnssäker form, avsluta med riven ost. Häll över grädde och mjölk.
  3. Tillaga i övre delen av ugnen 35-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.