Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis - Pommes Parisienne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Samlar några klassiska potatisrätter under rubriken 'Potatis'

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisarna Tag ut kulor ur potatisen med ett kuljärn (ca 1 cm i diameter) Blanchera kulorna några minuter i lättsaltat vatten Stek kulorna gyllenbruna i smör. Passar bra till kött
  2. Potatisskroven som är över kan med fördel användas trill potatismos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.