Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisallad med nektariner och bearnaisesås

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Krämig god potatissallad med nektariner och bearnaisesås. Passar utmärkt att göra dagen innan då den riktigt gottar till sig i kylskåpet och smakerna träder fram. Välj att ha goda russin för lite orientalisk känsla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, koka och tärna potatisen till för dig lagom stora bitar. Tvätta och kärna ur nektarinerna och tärna dessa i mindre bitar än potatisen. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor som delas på mitten. Ge sockerärtorna ett hastigt uppkok och skölj sedan av dem med kallt vatten och låt rinna av ordentligt för att behålla krispigheten. Hacka persiljan lite grovt.
  2. Blanda gräddfilen med bearnaisesåsen. Krydda med salt och peppar. Vänd i eventuella russin, potatis och nektariner. Rör försiktigt så att det inte blir mosigt. Vänd ner rödlöken, persiljan och sockerärtorna precis innan servering. Då är allt spänstigt och gott vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.