- Serverar: 30 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Krämig god potatissallad med nektariner och bearnaisesås.
Passar utmärkt att göra dagen innan då den riktigt gottar till sig i kylskåpet och smakerna träder fram.
Välj att ha goda russin för lite orientalisk känsla
Instruktioner
- Skala, koka och tärna potatisen till för dig lagom stora bitar.
Tvätta och kärna ur nektarinerna och tärna dessa i mindre bitar än potatisen.
Skala och skiva rödlöken i tunna skivor som delas på mitten.
Ge sockerärtorna ett hastigt uppkok och skölj sedan av dem med kallt vatten och låt rinna av ordentligt för att behålla krispigheten.
Hacka persiljan lite grovt.
- Blanda gräddfilen med bearnaisesåsen. Krydda med salt och peppar. Vänd i eventuella russin, potatis och nektariner. Rör försiktigt så att det inte blir mosigt.
Vänd ner rödlöken, persiljan och sockerärtorna precis innan servering. Då är allt spänstigt och gott vid serveringen.
Publicerat den
14 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar