Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbakelse

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Falsk potatisbakelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten växelvis med mjölk och det avsvalnade smöret. Häll smeten i formen och ställ in kakan i nedre delen av ugnen. Grädda den i ca 15 minuter.
  2. Rör ihop smör florsocker och vanillinsocker till en smörkräm och rör sedan i den kalla marsankrämen.
  3. Bred ut krämen över den avsvalnade kakan och riv mandelmassa över. Garnera med siktad kakao eller riven blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.