Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Fungerar utmärkt att skiva och frysa in. Har faktiskt inte provat än, men det verkade lite kul, ngn som har lust??

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
  2. 2. Blanda samtliga torra ingredienser. Rör sedan ner yoghurt och riven kall potatis till en jämn smet/deg. När man bakar på dinkel blir degen kladdig. Det ska den vara, då blir brödet saftigt. Blanda inte ner mer än receptet anger.
  3. 3. Smörj formarna med rapsolja.
  4. 4. Fördela smeten i de två formarna och grädda längst ner i ugnen i ca 1 1/2 timme.
  5. 5. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.