Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbullar med majsvinegrett!

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Husmanskost när den är som bäst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa ner potatisen i en stor bunke med en potatispress. Strimla bacon och savoykål. Stek bacon, kål och lök i lite smör, salta och peppra. Låt blandningen svalna. Tillsätt ägget i den prassade potatisen, salta och peppra. Häll i va 1 -2 dl mjöl och arbeta ihop till en smidig deg. Tillsätt bacon, kål och lök och rör ihop. Forma till stora bullar och platta till lite lätt. Vänd bullarna i ströbröd och bryn gyllenbruna i smör.
  2. Blanda ihop ingredienserna till vinegretten och servera tillsammans med potatisbullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.