Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skölj potatisen skär den i mindre bitar och koka dem mjuka i saltat vatten. häll av vattnet och ånga av potatisarna pressa den genom pure´press eller mosa den i kastrullen späd med mjölk och rör ner ägget och osten. tärna skinkan och blanda i tillsammans med finhackad lök krydda med salt och peppar och rör i persilja forma moset till burgare och stek dem på svag värme servera med en sallad och bröd och lingonsylt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.