Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatischeesecake med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En härlig rätt på bordet till adventsbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa brödet i en matberedare eller hacka det riktigt fint för hand. Blanda smulorna med smält matfett och tryck ut massan i en forma med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diam. med ett bakpapper fäst i botten. Låt stå svalt medan du gör fyllningen.
  2. Fyllning: Mosa potatisen och dela fetaosten i små bitar. Blanda kesella, finklippt gräslök, senap och kryddor, vänd ner potatis och fetaost i blandningen. Fördela fyllningen på bottnen, pressa lätt och jämna till med en slickepott. Täck med plastfilm och förvara i kylen i minst 3 timmar.
  3. Garnering: Smula över fetaost och strö över kryddörter samt ev några små kvartade cocktailtomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annelie1969 26 januari 2009

    Supergod. Serverade den till en Örtmarinerad Fläskfilé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.