En härlig rätt på bordet till adventsbuffén.
Instruktioner
- Mixa brödet i en matberedare eller hacka det riktigt fint för hand. Blanda smulorna med smält matfett och tryck ut massan i en forma med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diam. med ett bakpapper fäst i botten. Låt stå svalt medan du gör fyllningen.
- Fyllning:
Mosa potatisen och dela fetaosten i små bitar. Blanda kesella, finklippt gräslök, senap och kryddor, vänd ner potatis och fetaost i blandningen. Fördela fyllningen på bottnen, pressa lätt och jämna till med en slickepott. Täck med plastfilm och förvara i kylen i minst 3 timmar.
- Garnering:
Smula över fetaost och strö över kryddörter samt ev några små kvartade cocktailtomater.
Publicerat den
15 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod. Serverade den till en Örtmarinerad Fläskfilé.