Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatischeesecake med västerbottensost

 
Skriv ut

Passar bra till buffébordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Smör en rund form med löstagbar kant och lägg smörpapper i botten. Skär den kokta potatisen i skivor. Mixa färskost, ägg och créme fraiche. Rör ner den rivna västerbottensosten.
  2. Varva potatis och oströra i formen. Salta och peppra. Baka i ugnen i 45-50 minuter tills cheesecaken har fått fin färg och stannat. Kan serveras varm, kall eller ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.