Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiscurry från Sri Lanka

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegod potatisrätt som äts tillsamans med ris och köttgryta samt fler grönsaksrätter. Tillsammans utgör de en typisk lankesisk måltid. Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i bitar och koka den halvmjuk.
  2. Häll av vattnet, tillsätt ca 1 tsk olja, löken, gurkmejan, senapsfröna, salt efter behag och bladen.
  3. Låt det hela "steka ihop" något på ganska hög värme. Tillsätt cocosmjölken och låt puttra på svag värme tills potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.