Små knyten med en vegetarisk smakrik sås.
Instruktioner
- Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull med lock medan paprikasåsen småkokar. Lägg ner gnocchin i det kokande vattnet, ca 3 minuter innan såsen är klar. Koka den enligt anvisning på förpackningen. Låt gnocchin rinna av.
- Skala och finhacka löken. Skölj, dela och kärna ur paprikorna och skär dem i små, små bitar. Skölj och skär tomaterna i små bitar.
- Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa långsamt, i ett par minuter, utan att den tar färg.
Tillsätt paprika, tomater och kapris. Låt puttra under lock tills paprikan känns mjuk, ca 10-15 minuter.
- Tillsätt vin och koka ytterligare i en minut. Blanda sedan ner smör och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
- Servera gnocchin med den varma såsen på toppen och med lite gräslök över.
Publicerat den
8 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar