Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med feta och spenat

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Det här är den enda potatisgratäng jag gör nu för tiden. Men kan ibland utesluta spenat. Den blir lika bra ändå. Jag tycker om när gratängen är lite krämig och brukar alltid tillsätta något mer vätska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva potatisen. Grovhacka spenaten. Skala och hacka vitlöken.
  3. Blanda spenat, potatis, vitlök och smulad fetaost, salt och peppar i en smord ugnssäker form. Häll på grädde och mjölk.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 minuter. servera med bröd och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • popik 2 mars 2009

    Jag brukar göra samma fast utan fetaost, den är underbar. Men nästa gång ska jag prova med fetaost.

  • TinaY 4 mars 2009

    Ja prova gärna med fetaost. Det är riktigt gott. =)

  • Anne-Cathrine 7 mars 2009

    smarrigt!!!

  • anmawa 20 mars 2009

    Verkligen god potatisgratäng. Kommer garanterat att laga den igen. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.