Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med tacofärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Kanske en variation till den klassiska fredagstacon? Perfekt att göra på rester om man har tacofärs över. Glöm inte salladen till. Och salsa förstås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, vitlök och chili (den mängd du vill ha) och fräs lätt i en panna (jag använder inget fett) tillsätt färsen och bryn tills det blir smuligt. I med tacokryddan och 1 dl vatten och låt koka ihop.
  2. Skala potatis och skiva tunt.
  3. Lägg färsen i en ugnsform. Den skivade potatisen ovanpå (eller hälften potatis under, tacofärs och hälften potatis över). Salta och peppra på potatisskivorna. Slå på grädden och in i ugnen på 175 grader i ca 50 minuter. Servera med sallad och gärna en klick salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.