Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgryta med indisk doft

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mättande lunchrätt, styrkan på smaken beror på vilken indisk sås du väljer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i klyftor. Fräs potatisen i olja i en stor stekpanna ca 15 minuter. Rör om då och då.
  2. Kärna ur paprikorna, dela dem i strimlor. Låt dem fräsa med potatisen en stund. Häll över såsen, tillsätt sockerärtor.
  3. Sjud under lock ca 5 minuter. Vänd ner spenaten och smaka av med salt. Strö över paprikapulver och cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.