Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgryta med köttfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En mustig allt i ett gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Blanda ströbröd och de krossade tomaterna. Låt det svälla i ca 10 min. Skala och riv löken. Blanda färsen med salt, lök, peppar , mejram, basilika och tomatblandningen. Rör tills allt är väl blandat. Skala potatisen och skiva den och shampinjonerna tunt. varva potatis, champinjoner och färsblandning i en ugnssäker form. Häll över grädde och strö till sist på osten. Täck över formen med ett lock eller med aluminiumfolie och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 min. Tag av locket eller folien och grädda i ca 10 min till så att ytan blir gyllen gul.
  2. Servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kojsland 9 september 2008

    Inge vidare recept. Smaklöst och tråkigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.