Skär skalad potatis, urkärnad paprika och skalad lök i bitar eller klyftor.
Fräs löken i matfett och strö över paprikapulver. Späd med vatten och smula över buljong. Lägg i potatis och paprika och koka upp. Tillsätt tomatkross.
Låt krytan koka på svag värme 10-15 min. Smaka av med salt och peppar.
Krydda kotletterna och grilla eller stek i grillpanna ca 3 min per sida.
Jag gjorde detta förra veckan men använde stora färskpotatis. Tror jag kokade potatisen i småbitar i grytan i 45 min. ändå blev de inte riktigt mjuka. Så förkoka färskpotatisen innan de läggs i grytan. Ett tips! Receptet är gjort på "gamla" potatisar misstänker jag.
Jag gjorde detta förra veckan men använde stora färskpotatis. Tror jag kokade potatisen i småbitar i grytan i 45 min. ändå blev de inte riktigt mjuka. Så förkoka färskpotatisen innan de läggs i grytan. Ett tips! Receptet är gjort på "gamla" potatisar misstänker jag.