Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiskaka med spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka vitlöken. Krama ur vätskan ur spenaten. Lägg ett lager potatis i botten på en stor form. Varva spenat, vitlök, salt, peppar och potatis. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde. Häll i formen. Grädda i mitten av ugnen i 1 timme och 15 minuter. Låt kallna och skär kakan i fyrkantiga bitar. Vid servering: Pensla ytan med olja. Värm i nedre delen av ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 12 januari 2009

    Hej och tack för ett bra recept! Vi har testat din potatiskaka med spenat, en annorlunda variant på spenat. Den tar lite lång tid i ugnen, men smakerna är bra. Nästa gång vi gör den skall vi testa med kokt potatis. Det kommer även att tillsättas riven muskotnöt i spenaten. Du får helt klart en fyra för ditt recept! Hälsningar från: Janne-G & Lillan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.