Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisknyten med getost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En läcker potatisrätt att servera till ett gott kött. Vi åt dem med helstekt renfilé, gräddstekta gula kantareller, rödvinsås och en Irish Coffee-sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filodegen i förpackningen.
  2. Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen. Mosa potatisen med elvisp och tillsätt smör, äggulor, salt, peppar och vitlök. Skär bort kanten på getosten och skär den i små tärningar och blanda ner i moset.
  3. Fördela moset på dubbelvikta filodegsark och forma till knyten. Pensla med smör.
  4. Gratinera knytena i 10 – 15 minuter eller tills de fått fin färg.
  5. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 7201 20 juni 2011

    Men detta MÅSTE jag testa.... det vattnas i munnen. :o)

  • pihal 12 maj 2012

    Gjorde dessa ikväll och serverade dom till grillad fläskfile. Kanongoda fast jag tyckte att det var lite pilligt att göra knyten, så jag gjorde rullar istället. Kommer att göras fler gånger. 4:a i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.