Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiskokossoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklast häller du i kokosmjölken först och fyller sedan burken 2 gånger med vatten. Att mosa ner potatis gör att soppan reder sig och blir en komplett måltid.

Ingredienser

Instruktioner

Värm kokosmjölk, vatten och currymix i en gryta. Skala, halvera och skiva löken fint. Skala och skär potatisen i åttondelar eller mindre. Lägg ner lök och potatis i kokosmjölken. Koka 15 min tills potatisen är mjuk. Mosa potatisen grovt med en trägaffel eller liknande så att soppan tjocknar. Lägg i sockerärterna och koka 1 minut tills sockerärterna är genomvarma. Smaka av med salt.

Kommentarer (1)

  • missQ 17 januari 2013

    Enkel och bra vardagsmat. Alltid ett plus att det är vegetariskt. Jag har lagat det fler gånger, men brukar bara ta hälften av curry-mixen för det blir för starkt för vissa i familjen annars.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.