Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatislimpa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Har ej bakat dom själv ännu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i lite paltspad. Blanda ihop alla ingredienser till en deg.
  2. Baka ut på en gång 6 limpor som får jäsa 2 timmar på plåt.
  3. Grädda 30 minuter i 175 graders ugn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillawe 8 januari 2011

    Hejsan! Har idag, gjort mitt eget Paltrecept och sedan på spadet bakade jag, ditt recept som du tydligen inte hade testat, när du la in det. Men jag kan bekräfta att det blev fantastiskt stora och porösa limpor av den gamla smaken!! Prova!! Ta två plåtar med tre "limpämnen" på varje, det behövs! Pennslade sedan med smör och mjölk. Underbart gott!!! // lillawe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.