Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatismos som är äkta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det ska inte vara pulver

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär potatisen i bitar. Koka i lättsaltat vatten. Mosa Potatisen. Häll på mjölken. Tillsätt matfett, salt, peppar och muskot.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • enAnnan 12 oktober 2008

    Helt rätt! Det är så här potatismos ska smaka och vara. Inget mjukt och mjöligt pulver som bara är för salt, pulvermos går helt bort hos oss.

  • Godbrain 4 januari 2009

    Instämmer, inget slår hemlagat mos! Kan väl tillägga att jag alltid använder mjölig potatis, och värmer mjölken litet snabbt innan den tillsätts.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.