Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatismunkar med skinkkeso

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God både som lunch- och kvällsrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med skinkkeson. Rör samman alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  2. Skala och riv potatisen fint. Krama ur vätskan. Blanda samman den rivna potatisen med gräslök och vetemjöl.
  3. Vispa lätt upp äggen och rör ner dem i potatissmeten tillsammans med salt och peppar.
  4. Hetta upp lite matfett i en stekpanna. Skeda i plättstora potatisklickar och jämna till dem lite. Stek dem gyllene på båda sidorna, 2-3 minuter per sida.
  5. Lägg samman potatismunkarna två och två med skinkkeso mellan. Lägg en klick keso överst och garnera med kryddgrönt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ansafia 18 januari 2013

    Hej hörru du. I potatismunkar är det kokt potatis annars blir det raggmunkar/rårakor. Fast det är klart du glömde även att skriva att det skulle vara potatis över huvud taget i receptet.

  • barb 19 januari 2013

    Potatisen har funnits med i detta recept från början. Kanske du kan upptäcka den om du tittar en gång till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.