Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisomelett med salami

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Skär omeletten i trekanter. En färsk frukt och t ex en tomat kompletterar matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i kuber, 1 x 1 cm, och koka dem precis mjuka i lättsaltat vatten. Skär salamin i strimlor. Knäck äggen och "slå sönder" dem. Blanda i mjölk, salt, socker och peppar.
  2. Värm matfett i en stekpanna, helst teflon, och fräs löken. Tillsätt därefter potatis, salami, majs och paprika och rör om. Häll på äggsmeten och se till att den fördelar sig över alla ingredienserna. Stek på svag värme tills äggen stelnat i kanterna. Vänd på omeletten med hjälp av ett lock och stek den andra sidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.