Ett gott och enkelt alternativ till pitepalt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Du, det här var gott! Skrivit av receptet och lagt i min lilla favvisbok så jag hittar det även utan datorn. Ska absolut göra detta fler gånger. Blev ju över pannkaksbitar som jag stoppat i frysen. Få se hur de klarar av det? Ibland är det spännande ha singelhushåll! Å andra sidan är jag inte så känslig när det gäller frysta rester - det blir alltid lite annorlunda så det går säkert bra även denna gång! Tack så hjärtligt för receptet! PS! Nog är palt ändå palt.....hehe....
Jätte gott. Tack för receptet.
Ska bli spännande att smaka istället för den eviga svartsoppan och den feta ålen.. Tack!! Norrlänskan o masen i Åhus
Det finns nog ingen godare palt än äkta Pitepalt att äta den är en AHA upplevelse . Men idag ska jag göra potatispannkaka från Piteå ,tror att det oxå blir en AHA upplevelse.
Precis va jag trodde Jättegott.Vi åt så magen puta ut ,gott gott.
Tack för tipset med att ha grövre riven potatis i recepet. Jättegott så klart ... och jag varvar med ditt recept ibland och mitt recpet ibland (Potatispannkaka från Svensbyn). Full pott med poäng/kram