Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispannkaka i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd överbliven potatis i denna vardagsrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs potatis och lök i oljan i en stekpanna på medelstark värme. Vispa mjöl och hälften av mjölken till en slät smet, tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och kryddor. Blanda ner potatis och lök.
  2. Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Strö över osten och grädda pannkakan tills den fått fin färg, ca 20 minuter i 225 grader.
  3. Skär i bitar och servera med lingonsylt och gärna vitkålssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.