Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispizza

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den är god både kall och varm, som huvudrätt eller som små tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pizzabottnen Lös jästen i lite vatten. Tillsätt resten av vattnet, salt, socker och olivolja. Rör ner mjöl till en ganska lös deg. Låt jäsa i ca 30 minuter.
  2. Pizzapåläggen Blanda ihop pressad vitlök, salt, finhackad chili, rödlök och rosmarin och bred ut över pizzadegen Droppa över lite olivolja Riv potatisarna tunt med osthyvel Lägg ut de tunna skivorna över hela pizzan (bara ett lager) Skiva t ex Västerbottensost (eller annan stark ost) över hela pizzan. Grädda i ca 15 minuter i 225grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.