Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispizza med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt gott till grillat eller kallskuret kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rulla ut smördegen på bakpappersklädd plåt. Bred på ett tunt lager creme fraiche. Skiva potatisen och fördela den ovanpå. Ringla över olja. Krydda med salt och peppar. Grädda längst ner i ugnen i 20 minuter. Ta ut pizzan, hyvla parmesanosten tunt och strö den över. Strö även på lite ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.