Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisrieska (mjukt tunnbröd)

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och snabbt recept då man använder kokta potatisar. Bra ur kalorisynpunkt: 87 kalorier / tunnbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatismos: Värm vattnet på spisen. Mosa den kokta potatisen och tillsätt vattnet under omrörning tills moset har tjocknat till en potatismostjock smet.
  2. Sätt ugnen på 250 grader Blanda ner saltet, ägget och mjölet i potatismoset. Lägg upp degen i åtta högar på bakplåtsklädd plåt. Doppa handen i mjöl och klappa ut dem till ganska tjocka kakor. Pricka kakorna med gaffel och grädda i mitten av ugnen i 18-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.