Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan ätas som den är eller som tillbehör till kött- och kycklingrätter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Klä en ugnsplåt med aluminiumfolie och smörj den sedan med margarin.
  3. Skala och riv potatisen grovt. Fördela potatisen jämt på plåten, så att det inte går att se igenom till folien, och platta till så att det packar sig. Salta och peppra. Stek potatisen i mitten av ugnen ca 15 min.
  4. Strimla och stek baconet knaprigt och låt rinna av på papper. Finhacka örterna. Fördela bacon, örter och drygt hälften av osten på potatisen och rulla ihop till en rulle.
  5. Höj ugnstemperaturen till 250°C. Strö över resten av osten. Gratinera i ugnens övre del ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wiklund73 19 augusti 2010

    Mycket gott. Men vi stuntade i att rulla ihop och det gick bra också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.