Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

POTATISSALLAD

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den går att göra till lätt variant (majonnäsen byts ut till fettfri och gräddfilen turkisk yougert ).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis i cm stora tärningar. Koka potatisen mjuk, låt den ånga av, eller koka potatisen hel med skal och skala och tärna den.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Varva potatis, lök, kapris, bostongurka och svartpeppar i en skål.
  4. Blanda majonnäs, gräddfil, och senap. Vänd ner detta i potatisblandningen. Låt salladen stå kallt/svalt någon timme. Denna sallad gå att använda till det mesta........passar även till Hummer laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.