Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad ljummen

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gi recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp cirka 1 msk av olivoljan i en stekpanna. Salta och peppra potatisbitarna och stek dem lätt gyllenbruna
  2. När du har gjort det tillsätter du vitlöken och låter den steka med i cirka 30 sekunder, ta sedan av pannan från värmen, tillsätt tomatkuber och låt potatisen svalna lite.
  3. Blanda potatisen med riven serranoskinka och rucola, ringla över olivolja och vinäger, salta och peppra och blanda varsamt.
  4. Lägg upp salladen på tallrikar och servera genast. Var försiktig med saltet då serranoskinkan redan är salt i sig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.