Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med bönor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna krämiga potatissallad är toppad med bönor och smakar underbart av senap, kapris och oliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skal i saltat vatten. Låt den kallna något. Blanda senap och vinäger i en stor skål. Vispa droppvis in oljan till en krämig dressing. Halvera potatisen och vänd ned senapsdressingen i potatisen. Låt svalna.
  2. Blanda den krämiga potatisen med skivad lök, kapris, bönor, oliver och rucola. Smaka av med salt, peppar och lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.