Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med dillpesto

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vad är mer somrigt än dill? Möjligtvis färskpotatis. Och tillsammans slår de klackarna i taket! Glutenfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Skölj i kallt vatten så att den svalnar och dela sedan i mindre bitar.
  2. Mixa ihop samtliga ingredienser till peston i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer.
  3. Blanda peston med potatisen och häll upp på ett serveringsfat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.