Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med hyvlad Västerbottensost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Annorlunda, smakrik och så god till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda potatis, vitkål och lök.
  2. Vispa ihop olja, vinäger, youghurt, vatten, majonnäs och senap.
  3. Smaksätt med dill, kapris, strösocker och smaka av med salt och peppar.
  4. Häll dressingen över potatisen, vitkålen och löken. Vänd ihop försiktigt så potatisen inte mosas.
  5. Förvaras i kylskåp, gärna över natten då smakerna behöver några timmar på sig att utvecklas.
  6. Hyvla Västerbottensost över innan serveringen.
  7. Tips: Ibland ersätter jag vitkålen med samma mängd strimlad isberssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.