Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med kapris och oliver

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ingick i dotterns studentbuffé. 3 kg potatis var nog lagom till 30 personer. I övrigt bjöd vi på: - minipizzor - 1 kycklingbitar - 1 fläskfilébitar - 2 såser, - mozzarellatallrik, - chark-tallrik, - osttallrik - två desserter - kaffe&tårta + bullar Jag tillagade potatissalladen dagen innan och strödde bara över flingsalt och persilja före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatis Hacka vitlöken fint. Blanda vinäger, olja, kapris, oliver. Dela potatis medan den är varm och lägg i skål. Häll över dressing och blanda runt.
  2. Vid servering: Vänd ner persilja. Krydda med flingsalt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.