Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med matlagningsyoghurt som bas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket gott till rökt eller grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken fint och blanda samman den med yoghurt, majonnäs och bostongurka. Låt såsen stå så smakerna får gå ihop. Om du tycker att såsen blir för syrlig kan du ha i mer majonnäs än vad som står i receptet.
  2. Skala och skär potatisen i kuber, ca 2x2 cm. Koka den. Skär äpple och gurka i kuber, ca 2x2 cm. Lägg alla kuber i en stor skål. Blanda kuber och sås precis innan potatissalladen ska serveras.
  3. Såsen kan också serveras separat till t.ex. kokt potatis och en köttbit.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 16 februari 2008

    Vilken under bar potatissallad Mvh Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.