Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med prinskorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En matig och jättegod sallad, populär hos oss alltsedan början av 80-talet. Den serveras kall efter att smakerna har "gottat ihop sig" i kylskåpet i minst ett par timmar. Kan med fördel göras dagen innan den ska serveras. Passar bra som ensamrätt, buffé eller hur man vill. Gör gärna dubbel sats av såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och skär i tärningar, låt dem kallna.
  2. Skär korven i små bitar och stek, låt dem kallna.
  3. Skär tomater, gurka och purjo i små bitar och blanda allt ordentligt.
  4. Rör ihop såsen, slå över och låt stå i kylskåpet i minst två timmar, helst längre.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • awen 17 juni 2010

    Nu har vi gjort den här salladen flera gånger och många är vi som ätit av den. Verkligen jättegod och matig!! Den passa så bra att förbereda och bjuda på t.ex. varma sommardagar och när som helst. Tackar så mycket för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.