Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med senapsdressing

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Utmärkt till grillat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt svalna lite.
  2. Koka sparrisen i 3 min och morötterna i 5 min. Dela sparrisen och morötterna på längden, låt det få rinna av på hushållspapper.
  3. Strimla salladslölken, blanda med sparris och morötterna. Hacka dillen grovt. Blanda med gräddfilen och senapen och salt och peppar. Halvera potatisen och vänd ner i grönsakerna i dressing och lägg på ett stort fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.