Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God potatissallad, viktväktarrecept 4 points/port vid uteslutning av skinka 3½ points/port 205 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen mjuk i rikligt med saltat vatten, 20-30 min. Häll av vattnet och låt potatisen svalna. Skär den i stora tärningar.
  2. Blanda alla övriga ingridinser utom skinkan med potatisen. Stek skinkan utan matfett i en fettsnål stekpanna tills den blivit riktig naprig. Strö den över salladen och servera.
  3. Tips. Koka gärna potatisen oskalad och skala efter kokningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.