Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad på färskpot med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mycket omtyckt ,snabb och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader Tvätta av och dela ev större potatisar, lägg dem i en långpanna och ringla över olja. Strö över salt och peppar efter behag. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills potatisen är färdig. Låt sedan svalna. Skär och knaperstek baconen, låt rinna av på hushållspapper. Blanda majonnäs, rosmarin, persilja, de delade körsbärstomaterna och finhackad rödlök i en skål. Strax innan severingen häll i potatisen och baconen. Garnera med lite persilja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.