Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissalld med gorgonzola och dill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En jättegod potatissalld

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen i saltat vatten tills den är nätt och jämnt mjuk, ca 15 minuter. Slå av vattenet och låt potatisen svalna något. Skät den i centimeterstora tärningar, ringla över vinägern och blanda försiktigt. Rör samman dill, salladslök, selleri, gräddfil, majonäs och ost till en dressing. Vänd försiktigt ner potatisen i dressingen och smaka av med salt och peppar. Kyl salladen några timmar före serveringen. Severera den till skinka, rostbiff, korv av valfir sort eller vad du har i picknickkorgen eller kylskåpet. Blir det något över är salladen minst lika god nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.