Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissoppa med "Gourmet Kantarell & Cognac"

 
Skriv ut

En lättlagad och mättande soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar 2x2 cm. Bryn kött och lök i smöret. Slå på köttbuljongen låt sjuda i 20 minuter. Skala potatisen, skär den i grova bitar. Tillsätt potatisbitarna till soppan och sjud i ytterligare 15 minuter.
  2. Blanda vetemjöl, matlagningsgrädde,créme fraiche Gourmet Kantarell & Cognac, och vatten. Vispa tills mjölet är väl blandat. och häll över, rör medan det kokar upp, och koka ca 2 min.
  3. Strö över persilja eller basilika. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.