- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En god potatiskaka som inte är krånglig att göra.
Instruktioner
- Skala potatisen. Skär potatis och lök i tunna skivor, gärna i maskin. Blanda potatis, lök, grädde, vitlök och ost i en bunke.
- Fyllning:
Snitta och skiva purjon tunt. Fräs tills all vätska kokat in, ca 5 minuter. Salta och peppra.
Värm ugnen till 225 grader. Kläm fast bakpapper i en form med löstagbar botten. Smörj formen.
Varva potatisblandningen med purjolök, spenat, tomater och smulad fetaost. Täck formen med smord aluminiumfolie.
Hit kan du förbereda.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 60 minuter. Garnera med färsk babyspenat, soltorkade tomater och hyvlad parmesan.
Publicerat den
13 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar