Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisterrine med cheddarost

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Paté med hög impafaktor som passar till det mesta. Du kan också skära den i skivor och steka i smör som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop ägg, grädde, kryddpeppar, salt och peppar i en bunke. Tillsätt riven ost och smula ner vitosten. Skala och skiva potatisen fint och lägg ner i ostblandningen.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en 1½ liters brödform. Packa potatisblandningen i formen. Lägg på lagerblad. Grädda i nedre delen av ugnen ca 80 minuter, tills terrinen känns mjuk. Låt svalna. Ställ kallt till nästa dag. Skär upp i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.