En härlig potatiskaka smaksatt med paprika och chili.
Servera till något proteinrikt eller försig själv.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 160 grader.
- Skala och dela potatisen i bitar. Skär paprikan i 2 cm stora bitar och rosta tillsammans med vitlök och olja i en gjutjärnspanna.
- Strimla löken och finhacka chilin, stek tillsammans med vitlök och paprika.Tillsätt paprikapulver och salt. Lägg ner potatisbitarna i grytan.
- Blanda ihop ägg, parmesan och mjölk, smaka av med salt och peppar. Häll äggblandningen över grönsakerna i gjutjärnspannan så det täcker. Baka sedan i ugnen i 20-30 minuter.
- Ta ut gjutjärnspannan och låt den svalna. Värm sedan pannan upp och ner så kakan lossnar. Skär tortillan i 5 cm stora kuber och servera rumstempererat.
Publicerat den
19 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar